Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ 1 KURSU ZİYARET EDİLDİ ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ 1 KURSU ZİYARET EDİLDİ

Göynük Ortaokulunda anasınıfı öğrencilerine yönelik açmış olduğumuz ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ 1 KURSU ziyaret edildi.

16 Nisan 2019
KURAN-I KERİM ELİFBA VE TECVİDLİ OKUMA KURSU AÇILMIŞTIR. KURAN-I KERİM ELİFBA VE TECVİDLİ OKUMA KURSU AÇILMIŞTIR.

KURAN-I KERİM ELİFBA VE TECVİDLİ OKUMA KURSU AÇILMIŞTIR.

16 Nisan 2019
ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ 1 KURSU AÇILMIŞTIR ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ 1 KURSU AÇILMIŞTIR

Göynük Ortaokulu Anasınıfında okuyan 60 ay ve üzeri yaş gurubunda öğrencisi olan velilerin kurumumuza müracaat etmeleri üzerine "ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİKLERLE KURAN-I KERİM EĞİTİMİ 1 KURSU" açılmıştır.

15 Nisan 2019
Pilates 1. Seviye Kursu Açılmıştır Pilates 1. Seviye Kursu Açılmıştır

Göynük Ali Ericek İlkokulu beden eğitimi odasında müracaat eden kadın kursiyerlerimize pilates kursu açılmıştır.

15 Nisan 2019
Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu Başarı İle Tamamlanmıştır Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu Başarı İle Tamamlanmıştır

Kurumumuz bünyesinde açılmış olan Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu Başarı İle Tamamlanmıştır.

9 Nisan 2019
Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu Açılmıştır Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu Açılmıştır

İlçemizde görev yapan öğretmenlerimizin ihtiyaç duyduğu belge türü olan Zeka Oyunları Öğreticiliği Kursu Açılmıştır.

9 Nisan 2019
Diksiyon Kursu Başarı İle Tamamlandı Diksiyon Kursu Başarı İle Tamamlandı

Açmış olduğumuz "Diksiyon Kursu" başarı ile tamamlanmıştır.

8 Nisan 2019
Diksiyon Kursu Diksiyon Kursu

Kurumumuzca Diksiyon Kursu Açılmıştır.

8 Nisan 2019
Semazen Eğitimi Kursu Semazen Eğitimi Kursu

Göynük Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine açmış olduğumuz Semazen Eğitimi Kursu başarı ile tamamlanmıştır.

13 Mart 2019
Okuma Yazma Seferberliği Okuma Yazma Seferberliği

Bolu İli Göynük İlçesinde okuma yazma bilmeyen kalmıyor.

7 Mart 2018
Kayıt İşlemleri Uzatıldı ! Kayıt İşlemleri Uzatıldı !

Kayıt İşlemleri Uzatıldı !

6 Ekim 2017
Bilgisayar İşletmenliği Kursu Bilgisayar İşletmenliği Kursu

Bolu İli Göynük İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kadrosunda bulunan Bilişim Tek. Öğretmeni Mehmet GÜNDOĞDU, ilçemiz Orhan Çalış Çok Programlı Lisesinde 19 kursiyer ile Bilgisayar İşletmenliği Kursu´na 03/10/2017 tarihi itibari ile başlayacaktır.

3 Ekim 2017